"));

Kuluttajatuki
Etusivu » Tuki » Päivitykset » FSH2500 ja 3200PVR

FSH2500 ja 3200PVR

FSH2500PVR ja FSH3200PVR päivitys
USB:n kautta päivittämiseen tarvitset USB-muistin sekä ohjelmistotiedoston.

Ohjelmistotiedosto
Julkaistu 18.8.2010

FSH2500-3200PVR_V1.4.5.sdl
Finnsat FSH2500/3200PVR:n uudessa ohjelmistoversiossa on uusia ominaisuuksia sekä parannuksia aiempiin toimintoihin.
• Ohjelmaopas
• Tallenteiden lapsilukko
Ohjelmistotiedosto .zip pakattuna

Päivitysohje

1. Lataa yllä oleva Ohjelmistotiedosto xxxxxxxx.sdl ja tallenna se USB-muistitikulle.
    Huom! USB-muistilla ei saa olla muita .sdl tyyppisiä tiedostoja.
    Muut USB-muistissa olevat tiedostot eivät häiritse.
  2. Katkaise virta takapaneelin virtakytkimellä
  3. Kytke USB-muisti etupaneelin luukun alta löytyvään USB liitäntään
  4. Paina ja pidä etupaneelin OK näppäintä painettuna
  5. Kytke virta päälle takapaneelin kytkimellä ja pidä etupaneelin OK näppäin yhä painettuna
  6. Odota että etupaneelin näyttöön tulee tekstit "USB upgrade"
  7. Vapauta etupaneelin OK
  8. Päivityksen aikana sekä etupaneelin että TV näytössä näkyy päivityksen eteneminen
  9. Odota kunnes vastaanotin käynnistyy uudelleen tv-kanavalle
  10. Päivitys on nyt valmis

ONGELMATILANTEET:

Aiemmin käytössä ollut tilauslomake jouduttiin väärinkäytösten vuoksi poistamaan.

Päivitys ei etene, vaikka tiedosto on ladattu USB-tikulle ja kytketty digiboksiin

Jos etupaneelin näyttöön jää näkyviin "USB upgrade" eikä päivitys lähde etenemään. Katkaise virta ja tarkista seuraavat:
1. USB muisti on alustettu FAT tiedostojärjestelmälle
2. xxxxx.sdl tiedosto on kopioitu USB muistin juurihakemistoon
3. USB muistin juurihakemistossa on vain yksi xxxxx.sdl tyyppinen tiedosto
4. USB muistin kirjoitussuoja on pois päältä. Muisteissa on yleensä pieni kytkin jolla kirjoitussuojaus kytketään päälle ja pois

Tallenteiden toistoon ja siirtoon PC:llä soveltuvia ohjelmia:
VLC Media Player www.videolan.org
GOM Media Player www.gomlab.com
Tallenteiden siirto taka USB ->PC (Windows) DiskInternals Linux Reader
PC ohjelmien asennus ja käyttö omalla vastuull
a
.

Aiemmat päivitykset

FSH2500PVR_V1.4.2.sdl
 Ohjelmaopas
• Kiintolevyn eheytystoimintoon tila näyttö.

FSH2500PVR_V1.3.8.sdl
• Ohjelmaopas parannuksia

FSH2500PVR_V1.3..4.sdl
• Esikatselukuva aikajanalla, helpottaa oikean kohdan löytämistä
• Infopalkin aikanäyttö
• Muokattujen tallenteiden PC toisto
• Tallenteen jakamien muokkaus toiminnolla(Yksi merkki -> OK)
• Tallenteiden aakkosjärjestys
• USB-selaus, siirto ja -toisto
• PIP swap toiminto OPT-valikoon
• JPEG kuvien kääntötoiminto

FSH2500PVR_V1.2.2.sdl
Finnsat FSH2500PVR:n uusi ohjelmistoversio 1.2.2 sisältää parannuksia mm. seuraaviin ominaisuuksiin:
• USB-siirto ja -toisto
• PIP
• Ohjelmaopas haku
• Valikkojen grafiikka ja tekstit

FSH2500PVR_V1.2.0.sdl
Finnsat FSH2500PVR:n uusi ohjelmistoversio 1.2.0 sisältää parannuksia mm. seuraaviin ominaisuuksiin:
• Tallenteiden nimeämiseen
• USB-siirtoon ja toistoon
• Kellon tarkkuuteen
• Valmiustilan virrankulutukseen
• Pikakelaukseen
• Usean tallenteen poistamiseen

FSH2500PVR_V1.1.6.sdl
Finnsat FSH2500PVR:n ohjelmistoversio 1.1.6 sisältää parannuksia mm. seuraaviin ominaisuuksiin:
• Useiden maksullisten kanavien tallennus
• Ajansiirtotallennus
• Tallenteiden ja live – signaalin pikakelaustoimintoja
• PIP – toiminnallisuus
• Kanavalistan järjestely / muokkaus
• Tallenteiden siirto USB-väylän kautta ( esim. VLC – mediaplayer yhteensopivuus)
• Editointiominaisuuksia lisätty