"));

Kuluttajatuki
Etusivu » Tuki » Päivitykset » FSC/FST päivitys

FSC/FST päivitys

Latausohjelmisto ja ohje
1. Lataa ja talleta vastaanottimen tyypin mukainen ohjelmisto tiedosto.
2. Latauksen jälkeen pura zip tiedosto haluamaasi kansioon.
3. Purkamisen jälkeen kansiossa pitäisi olla seuraavat tiedostot
- update.exe
- LATAUS_COM1.bat
- LATAUS_COM2.bat
- LATAUS_COM3.bat
- LATAUS_COM4.bat
- load.pad
4. Kytke RS232 kaapeli vastaanottimen ja PC välille
- Kaapeli on ns. suora kaapeli jonka kytkentä on:
Pin 2 - 2
Pin 3 - 3
Pin 5 - 5
PC:n päässä on D9-naaras ja toisessa päässä D9-uros liitin.
5. Käynnistä vastaanotin normaaliin katselutilaan.
6. Käynnistä LATAUS_COMx tuplaklikkaamalla. Valitse käytettävä LATAUS_COM-tiedosto sen mukaan mitä PC:n COM-porttia käytetään.
7. PC:n näyttöön avautuu uusi DOS-ikkuna jossa näkyy päivityksen edistyminen.
8. Kun näyttöön tulee prosenttiluku joka kasvaa niin odota kunnes näytössä näkyy iso OK teksti sekä "Download successfully finished. (com port: x)
9. Paina mitä tahansa näppäintä niin DOS-ikkuna sulkeutuu.
10. Päivitys on nyt valmis ja voit aloittaa vastaanottimen ohjatun asennuksen

FST200
Ohjelmisto: 2.31.18.4 (691), Feb 8 2007
FST200_2.31.18.4.zip

FST400CX
Ohjelmisto: 2.31.18.5 (678), Jan 18 2007
HUOM!
Päivityksen jälkeen kauko-ohjaimen ohjauskoodi on vaihdettava SAT1 koodiksi. Paina ja pidä kauko-ohjaimen OK ja SAT1 näppäimiä yhtäaikaisesti painettuna n. yhden sekunnin ajan.
FST400CX_2.31.18.5.zip

FSC400CX
Ohjelmisto: 2.31.18.5 (678b), Feb 17 2007
FSC400CX_2.31.18.5.zip

x