"));

Kuluttajatuki
Etusivu » Tuki » Päivitykset » FST02/03/05PVR

FST02/03/05PVR

Päivitys

Malleille:

• FST02PVR - tallentava
  • FST03PVR - tallentava
  • FST05PVR - tallentava
  • FST1-CX - perusboksi

USB:n kautta päivittämiseen tarvitset USB-muistin sekä ohjelmistotiedoston.

Ohjelmistotiedosto versio 1.1.9 (julk.27.1.2013)

FST02_05PVR_v1.1.9.sdl

Uudessa ohjelmistoversiossa on uusia ominaisuuksia sekä parannuksia aiempiin toimintoihin.

• Ajastin
  • Tallennus ja toisto
  1. Talleta ohjelmistotiedosto (.sdl)  USB-muistitikulle.
  2. Katkaise virta irrottamalla virtaliitin takapaneelista
  3. Kytke USB-muisti etupaneelin USB liitäntään
  4. Paina ja pidä etupaneelin nuoli ylöspäin näppäintä painettuna
  5. Kytke virta päälle kytkemällä virtaliitin ja pidä etupaneelin nuoli ylöspäin näppäin yhä painettuna
  6. Odota että etupaneelin näyttöön tulee tekstit "UPgrA" ja TV näyttöön ”USB Upgrade”
  7. Vapauta etupaneelin näppäin
  8. Päivityksen aikana sekä etupaneelin että TV näytössä näkyy päivityksen eteneminen
  9. Odota kunnes vastaanotin käynnistyy uudelleen tv-kanavalle
  10. Päivitys on nyt valmis
  11. Päivityksen jälkeen on suositeltavaa tehdä tehdasasetuksien palautus (Menu-Ylläpito- PIN koodi 0000 -  Tehdasasetukset)

ONGELMATILANTEET:

Päivitys ei etene, vaikka tiedosto on ladattu USB-tikulle ja kytketty digiboksiin

Jos etupaneelin näyttöön jää näkyviin "USB upgrade" eikä päivitys lähde etenemään. Katkaise virta ja tarkista seuraavat:
1. USB muisti on alustettu FAT tiedostojärjestelmälle
2. xxxxx.sdl tiedosto on kopioitu USB muistin juurihakemistoon
3. USB muistin juurihakemistossa on vain yksi xxxxx.sdl tyyppinen tiedosto
4. USB muistin kirjoitussuoja on pois päältä. Muisteissa on yleensä pieni kytkin jolla kirjoitussuojaus kytketään päälle ja pois

Aiemmat päivitykset

Versio 1.1.8 (julk.14.1.2013)

FST02_05PVR v1.1.8.sdl

• EPG latausnopeus
  • Tallenteiden kelaus
  • Kiintolevyn tiedostojärjestelmä
  • EPG datapuskuri

Versio 1.1.7 (julk 11.12.2012)
FST02_05PVR v1.1.7.sdl

• EPG latausnopeus
  • Tallenteiden kelaus
  • Kiintolevyn tiedostojärjestelmä

Versio 1.1.4 (julk.21.5.2012)
FST02_05PVR v1.1.4.sdl

• Ajastin tallennus tallentavissa malleissa
  • Aktiiviantennisyöttöjännite

Versio 1.1.0
FST05PVR v1.1.0.sdl

• Ajastin tallennus valmiustilassa
  • Ajastus asetus 7-pv EPG:ssä OK-näppäimellä
  • Signal-näppäin näyttöön ohjelmistoversiotieto
  • EPG

Versio 1.0.9
FST05PVR v1.0.9.sdl

• Ajastin
  • PCR häiriösieto

Versio 1.0.6
FST05PVR v1.0.6 sdl  (Ohjelmistotiedosto .zip pakattuna)

• Suomen antenniverkon kanavien priorisointi kanavalistalla mikäli naapurivaltion kanavat vastaanotettavissa.
  • Parhaan lähetinasema automaattista valintaa parannettu.
  • Äänenvoimakkuuden säätö Päällä/Pois päältä valinta lisätty.
  • HDMI yhteensopivuutta parannettu