"));

Digiboksit HD-lähetyksille antenni- ja kaapeliverkkoon

Tallentavat digiboksit antenni- ja kaapelikotiin

Digiboksit peruskäyttöön

Kortinlukijat

Kuluttajatuki
Etusivu » Tuki » Päivitykset » FSH05PVR

FSH05PVR ohjelmistopäivitys

FSH05PVR ohjelmistopäivitys

 

Päivitys mallille:

  • FSH05PVR

Päivitys tehdään USB-muistitikulla laitteen etupaneeli USB-liitännän kautta.
USB:n kautta päivittämiseen tarvitset USB-muistin sekä ohjelmistotiedoston.

Ohjelmistotiedosto versio 1.0.5 (julk.23.5.2013)

FSH05PVR v1.0.5.sdl

Uudessa ohjelmistoversiossa on uusia ominaisuuksia sekä parannuksia aiempiin toimintoihin.

  • EPG latausnopeus
  • Tallenteiden kelaus
  • Kiintolevyn tiedostojärjestelmä
  • EPG datapuskuri

USB päivitysohje

  1. Talleta ohjelmistotiedosto (.sdl)  USB-muistitikulle.
    Huom! USB-muistilla ei saa olla muita .sdl tyyppisiä tiedostoja
    Muut USB-muistissa olevat tiedostot eivät häiritse.
  2. Katkaise virta irrottamalla virtaliitin takapaneelista
  3. Kytke USB-muisti takapaneelin USB liitäntään
  4. Paina ja pidä etupaneelin nuoli ylöspäin näppäintä painettuna
  5. Kytke virta päälle kytkemällä virtaliitin ja pidä etupaneelin nuoli ylöspäin näppäin yhä painettuna
  6. Odota että TV näyttöön ”USB Upgrade”
  7. Vapauta etupaneelin näppäin
  8. Päivityksen aikana sekä etupaneelin että TV näytössä näkyy päivityksen eteneminen
  9. Odota kunnes vastaanotin käynnistyy uudelleen tv-kanavalle
  10. Päivitys on nyt valmis
  11. Päivityksen jälkeen on suositeltavaa tehdä tehdasasetuksien palautus (Menu-Ylläpito- PIN koodi 0000 -  Tehdasasetukset)

ONGELMATILANTEET:

Päivitys ei etene, vaikka tiedosto on ladattu USB-tikulle ja kytketty digiboksiin

Jos etupaneelin näyttöön jää näkyviin "USB upgrade" eikä päivitys lähde etenemään. Katkaise virta ja tarkista seuraavat:
1. USB muisti on alustettu FAT tiedostojärjestelmälle
2. xxxxx.sdl tiedosto on kopioitu USB muistin juurihakemistoon
3. USB muistin juurihakemistossa on vain yksi xxxxx.sdl tyyppinen tiedosto
4. USB muistin kirjoitussuoja on pois päältä. Muisteissa on yleensä pieni kytkin jolla kirjoitussuojaus kytketään päälle ja pois