"));

Kuluttajatuki
Etusivu » Tuki » Päivitykset » FSC/T7200PVR päivitys

FSC7200PVR ja FST7200PVR päivitys

Päivitys voidaan tehdä USB-portin kautta laitteen mukana toimitetun USB kaapelin avulla.
Ohjeet päivittämiseen USB:n kautta löytyvät käyttöohjeen kohdasta 32.
USB:n kautta päivittämiseen tarvitset USBExplorer ohjelman sekä ajurin. Tarvittavan ohjelman ja ajurin voit ladata tältä sivulta.

Huom! Varmista että lataa oikean tiedoston
Kaapelimalli V0164_FSC7200PVR_FINNSAT.pgm

Antennimalli V0114_FST7200PVR_FINNSAT.pgm

USB Explorer PC-ohjelma
USB Explorer ohjelmalla voit siirtää tiedostoja PC:n ja FSC/FST7200PVR:n välillä.

Ohjelma on Windows XP yhteensopiva eikä toimivuuttaa uudemmilla WIndows versioilla voidat taata.

HUOM !
Mikäli FSC7200PVR:ssä ohjelmistoversio 1.35 tai uudempaa tarvitset myös uuden USB Explorer ohjelmiston.

Poista vanhan USB Explorerin asennus Windowsin ohjauspaneelin Lisää/Poista ohjelmia toiminnon avulla ja asenna uusi

USBExplorer_Setup_v0.5.zip

USB Ohjain

Media Player koodekki klcodec13.exe

kaannosohjelmiston_ohje.pdf

Ohjelmistomuutokset

FSC7200PVR_ohjelmistomuutokset
FST7200PVR_ohjelmistomuutokset
USB_Explorer_ohjelmistomuutokset