"));

Kuluttajatuki
Etusivu » Tuki » Päivitykset » FSC02/03/05PVR

FSC02/03/05PVR

Päivitys

Malleille:

• FSC02PVR - tallentava
  • FSC03PVR - tallentava
  • FSC05PVR - tallentava
  • FSC1-CX -perusboksi

USB:n kautta päivittämiseen tarvitset USB-muistin sekä ohjelmistotiedoston.

Ohjelmistotiedosto versio 1.1.9 (julk. 27.1.2014)

FSC02_05PVR v1.1.9.sdl

Uudessa ohjelmistoversiossa on uusia ominaisuuksia sekä parannuksia aiempiin toimintoihin.

• Ajastin
  • Tallennus ja toisto
  1. Talleta ohjelmistotiedosto (.sdl)  USB-muistitikulle.
  2. Katkaise virta irrottamalla virtaliitin takapaneelista
  3. Kytke USB-muisti etupaneelin USB liitäntään
  4. Paina ja pidä etupaneelin nuoli ylöspäin näppäintä painettuna
  5. Kytke virta päälle kytkemällä virtaliitin ja pidä etupaneelin nuoli ylöspäin näppäin yhä painettuna
  6. Odota että etupaneelin näyttöön tulee tekstit "UPgrA" ja TV näyttöön ”USB Upgrade”

Aiemmat päivitykset

Ohjelmistotiedosto versio 1.1.8 (julk.14.1.2013)

FSC02_05PVR v1.1.8.sdl

• EPG datapuskuri
  • Versionumeron muutos OTA jakelun vuoksi

Ohjelmistotiedosto versio 1.1.6 (julk.11.12.2012)
FSC02_05PVR v1.1.6 rev2.sdl

• EPG datapuskuri

Ohjelmistotiedosto versio 1.1.2 (julk.3.1.2012)
FSC02_05PVR v1.1.2.sd

• Ajastin tallennus tallentavissa malleissa

Ohjelmistotiedosto versio 1.1.0
FSC05PVR v1.1.0.sdl

• Ajastin tallennus valmiustilassa
  • Ajastus asetus 7-pv EPG:ssä OK-näppäimellä
  • Signal-näppäin näyttöön ohjelmistoversiotieto