"));

Kuluttajatuki
Etusivu » Tuki » Päivitykset » FH05-HDR päivitys

FH05-HDR päivitys

FH05-HDR ohjelmistopäivitys

Malleille:

• FH03-HDR ja FH03-HDR-W
  • FH05-HDR ja FH05-HDR-W
  • FH10-HDR ja FH10-HDR-W

Ohjelmistotiedosto versio 1.0.5r8 (julk. 7.1.2015).

Uudessa ohjelmistoversiossa on parannuksia aiempiin toimintoihin.
Ohjelmistoversion voit tarkistaa SIGNAL näppämellä.

Parannukset:

- Yhteensopivuutta uusien 4K/UHD televisioiden HDMI liitännän kanssa parannettu

- Pienempiä yleisiä parannuksia

PÄIVITYSOHJEET

Kytkemällä FH05-HDR internet verkkoon ohjelmistopäivitys ladataan automaattisesti valmiustilasta käynnistettäessä.Ennen päivityksen aloittamista käyttäjältä pyydetään vahvistus.

Vaihtoehtoisesti voit päivittää myös USB-tikulla.

Ennen päivityksen aloitusta varmista että ajastettuja tallennuksia ei ole alkamassa, TIMER näppäimellä näet ajastimet.

USB PÄIVITYSOHJE 1

1. Talleta ylläoleva ohjelmistotiedosto xxxx.sdl USB-muistitikulle. Huom! USB-muistilla ei saa olla muita .sdl tyyppisiä tiedostoja. Muut USB-muistissa olevat tiedostot eivät häiritse.
  2. Kytke USB-muisti etupaneelin USB liitäntään
  3. Paina kaukosäätimen MENU näppäintä
  4. Siirry valikossa kohtaan "USB-selain"
  5. Valitse ohjelmistotiedosto xxxx.sdl, listassa merkitty tähti merkillä (uusi) ja paina OK
  6. Vahvista päivityksen aloitus OK-näppäimellä
  7. TV näytöllä sekä etupaneelissa näkyy päivityksen eteneminen
  8. Odota kunnes vastaanotin käynnistyy uudelleen tv-kanavalle
  9. Päivitys on nyt valmis
  10. Ohjelmistoversion voit tarkistaa SIGNAL näppämellä

USB PÄIVITYSOHJE 2,  Käytä tätä mikäli ohje 1 ei toimi

1. Talleta ylläoleva ohjelmistotiedosto xxxx.sdl USB-muistitikulle. Huom! USB-muistilla ei saa olla muita .sdl tyyppisiä tiedostoja. Muut USB-muistissa olevat tiedostot eivät häiritse.
  2. Katkaise virta irrottamalla verkkojohto
  3. Kytke USB-muisti etupaneelin USB liitäntään
  4. Paina ja pidä etupaneelin OK näppäintä painettuna
  5. Kytke virta päälle kytkemällä verkkojohto pisorasiaan ja pidä etupaneelin OK näppäin yhä painettuna
  6. Odota että etupaneelin näyttöön tulee tekstit "USB UPGR" ja ”MOUNTED"
  7. Vapauta etupaneelin näppäin
  8. Päivityksen aikana sekä etupaneelin että TV näytössä näkyy päivityksen eteneminen "FLASH" jne
  9. Odota kunnes vastaanotin käynnistyy uudelleen tv-kanavalle
  10. Päivitys on nyt valmis
  11. Ohjelmistoversion voit tarkistaa SIGNAL näppäimellä

IP PÄIVITYSOHJE

1. Sammuta boksi valmiustilaan
  2. Irrota boksin verkkojohto kytkentöjen ajaksi
  3. Kytke ethernetkaapeli laajakaistamodeemin vapaasen LAN liittimeen ja boksin "Ethernet" liittimen väliin(laajakaistamodeemien liittimien merkinnät saattavat vaihdella, tutustu modeemin käyttöohjeeseen)
  4. Kytke verkkojohto takaisin pistorasiaan
  5. Käynnistä boksi valmiustilasta
  6. Varmista että boksi on saanut IP osoitteet. Paina Menu - Asetukset -Verkko, mikäli "IP-osoite" kohdassa on jokin muu numerosarja kuin "0 0 0 0" on boksi saanut osoitteen modeemilta, jatka kohtaaan 7. Mikäli "IP-osoite" kohdassa on yhä "0 0 0 0" tarkista ethernetkaapelin kytkennät.
  7. Sammuta boksi valmiustilaan
  8. Käynnistä boksi valmiustilasta
  9. Boksi tarkistaa uuden version saatavuuden ja lataa sen taustalla automaattisesti.
  10. Voi käyttää boksia normaalisti taustalatauksen aikana, mutta älä aloita manuaalista tallennusta. Lataus kestää 1Mbit/s laajakaistayhteydellä n. 1,5min
  11. Kun lataus on valmis tulee TV ruutuun ilmoitus uudesta ohjelmistosta.
  12. Vahvista päivityksen aloitus OK:lla. Mikäli haluat tehdä päivityksen myöhemmin peruuta BACK näppäimellä. Päivitysilmoitus tulee uudelleen seuraavassa käynnistyksessä.
  13. Päivityksen aikana TV:ssä ja etupaneelissa näkyy eteneminen 1/3Cheking , 2/3 Flashing, 3/3 Backup.
  14. HUOM! Älä irrota verkkojohtoa päivityksen aikana!!
  15. Päivityksen lataus kestään n 5 min. Latauksen aikana et voi käyttää boksia eikä ajastettuja tallennuksia aloiteta
  16. Kun päivitys on valmis boksi käynnistyy automaattisesti
  17. Ohjelmistoversion voit tarkistaa SIGNAL näppämellä

Mikäli IP-päivitys ei onnistu voit tehdä päivityksen USB-tikulla.

ONGELMATILANTEET

Päivitys ei etene, vaikka tiedosto on ladattu USB-tikulle ja kytketty digiboksiin

Tarkista seuraavat:

1. USB muisti on alustettu FAT tiedostojärjestelmälle
  2. xxxxx.sdl tiedosto on kopioitu USB muistin juurihakemistoon
  3. USB muistin juurihakemistossa on vain yksi xxxxx.sdl tyyppinen tiedosto
  4. USB muistin kirjoitussuoja on pois päältä. Muisteissa on yleensä pieni kytkin jolla kirjoitussuojaus kytketään päälle ja pois

Päivitys ei etene kohdasta 1/3.

1. Kun näytössä näkyy "... Step 1/3"
  2. Irrota USB tikku etupaneelin liittimestä
  3. Kytke USB tikku uudestaan etupaneelin USB liitäntään

AIEMMAT VERSIOT

Uusin versio sisältää aina myös aiempien versioiden parannukset joten voi aina päivittää suoraa uusimpaan ilman välipäivityksiä.

1.0.5r7(3.6.2013)
Uudessa ohjelmistoversiossa on parannuksia aiempiin toimintoihin.
Parannukset:

- Tekstitv tekstitys (Cmore)

- Kiintolevyn sammustus valmiustilassa kaikissa tilanteissa (v2)

- Scart CVBS
- Kyrillinen EPG

- Pienempiä yleisiä parannuksia

1.0.5r6 (14.6.2012)
Uudessa ohjelmistoversiossa on uusia ominaisuuksia sekä parannuksia aiempiin toimintoihin.
Uudet toiminnot:

- Tallenneluettelosta valitun ohjelman EPG-haku TTX näppäimellä (PLAYLIST EPG haku)
- Teksti-tv tekstityksen fonttikoon säätö 50-100%, oletus 80% (Asetukset-Muut asetukset)
- Kirjanmerkit tallenteeseen:
        - Toistettaessa painamalla REC (punainen) luodaan kirjanmerkki
        - Kirjanmerkkien välillä siirtyminen CH +/- näppäimellä.
        - Kirjanmerkin poisto REC näppäimellä +/- 5s kirjanmerkin kohdalla.
        - Kirjanmerkkejä voi lisätä ja valita myös pikakelauksen aikana.
- EPG näppäimen toiminta:
         - 1. EPG näppäin painallus 1-taso (Nyt/Seuraava)
         - 2. painallus 2-taso (7-pv)
         - 3. painallus poistuu EPG:stä
- 7-pv EPG:ssä 2-tasossa kanavan vaihto myös kanavanumerolla
- Kanavalistat - Kanavien lisäys/poisto valitun kanavan näyttö PLAY näppäimellä.
- Automaattinen HD-kanavalista luodaan automaattisesti (Edellyttää tehdasasetuksien palautusta tai automaattihakua). Käyttäjä voi muokata listaa.
- Selkeämpi tieto mitä kanavia voi katsella kun molemmat virittimet varattuna. "Silmä" merkki katseltavissa oleville kanaville sekä "REC" merkki tallennuksessa oleville kanaville.

Parannukset:

- Selkeämpi tieto mitä kanavia voi katsella kun molemmat virittimet varattuna. "Silmä" merkki katseltavissa oleville kanaville sekä "REC" merkki tallennuksessa oleville kanaville.
- EPG latausnopeus
- Ajansiirto. Kanavan vaihtoa nopeutettu
- Da-nimisten tallenteiden ilmestyminen listaan estetty
- Kiintolevyn sammutus valmiustilassa kaikissa tilanteissa
- Pikakelaus eteenpäin näppäimen pitkä painallus (toistetassa ja ajansiirrossa)
- Resoluution vaihto toistettaessa (SD-HD-SD)
- Pienempiä yleisiä parannuksia

1.0.5 (16.2.2012)
Parannukset:
Automaattinen ajansiirto
HD tallennus/toisto
Pikakelaus ja Seek
EPG ajastustapa valinta (Aika/EIT event id)
Ajastin päällekkäisyystarkistus
Scart kuvanlaatu
Pieniä korjauksia/muutoksia käyttöliittymään
Lisätoiminnot:
SPDIF äänenvoimakkuuden säätö
EPG ajastustapa valinta (Tallennus ja toisto valikossa)
EPG hakutoiminto. Painamalla EPG:ssä TTX-näppäintä kopiodaan sillä hetkellä valittuna oleva ohjelman nimi hakukenttään. Nimeä voi muokata ja sitten tehdä haku. Nopeuttaa EPG-hakujen tekoa.
Näppäinten pidempi painallus toimintoja:
- REW (takaisin kelaus): Tallennelistassa hyppää listan alkuun. Toistettaessa hyppää tallenteenalkuun
- EPG: Suoraa yhden kanavan 7-pv näkymään
- INFO: Tarkemmat tiedot nykyisestä ohjelmasta
- OK: Kanavalista+nyt/seuraava näkymä

1.0.4 Ensimmäinen versio