"));

Digiboksit HD-lähetyksille antenni- ja kaapeliverkkoon

Tallentavat digiboksit antenni- ja kaapelikotiin

Digiboksit peruskäyttöön

Kortinlukijat

Kuluttajatuki
Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Wbox HD2 - tallentava HD-digiboksi antenni- ja kaapelikotiin


18.05.2011
Anvia TV tuo toukokuun viimeisellä viikolla myyntiin markkinoiden ensimmäisen tallentavan HD-digiboksin, joka toimii sekä kaapeliverkossa että T- ja T2-antenniverkoissa ja sisältää peräti 1000 GB tallennustilan. Laite edustaa ominaisuuksiltaan uutta sukupolvea, ja sen kehitystyötä jatketaan aktiivisesti myös tulevaisuuden palveluita varten.

Uudella Wbox HD2 -digisovittimella voi nauttia teräväpiirto-ohjelmista täyspainoisesti, sillä laite tukee 1920x1080i resoluutiota, ja siinä on HDMI-liityntä sekä Dolby Digital ja DTS Surround -äänet. Wbox HD2 on varustettu ennätyssuurella teratavun tallennustilalla, johon mahtuu jopa 500 tuntia ohjelmaa.

Laite on helppo ja nopea käyttää, sillä sen uudet ominaisuudet on kehitetty palvelemaan katsojaa, joka haluaa nauttia laajasta kanavatarjonnasta mukavasti ja monipuolisesti. Omat helposti luotavat ja hallittavat suosikkikanavalistat auttavat käyttäjiä räätälöimään kanavatarjonnan omien mieltymystensä mukaan. Laitteessa on myös erittäin kehittyneet tallennusominaisuudet.

Uutena ominaisuutena laite tarjoaa hakusanatallennuksen, jonka avulla voi tallentaa omaan kansioon kaikki ne ohjelmat, joiden nimi vastaa hakusanaa. Hakusanatallennuksella on helppo varmistaa omien suosikkisisältöjen tallentumisen runsaan ohjelmatarjonnan joukosta. Käyttäjä voi tallentaa kerralla kolmea eri kanavaa ja katsoa samanaikaisesti neljättä.

Wbox HD2 digiboksilla on sekä Cable Ready HD että Antenna Ready HD -hyväksynnät. Laite tukee Conax-korttilinkitystä ja sillä on kahden vuoden takuu.

Wbox HD2 -digiboksi tulee myyntiin koko Suomeen eri kodinkoneliikkeiden kautta. DNA on tehnyt sopimuksen AnviaTV:n kanssa boksin myynnistä vähittäiskauppaan. DNA:n omissa myyntikanavissa laitteen hinta on 499 € (suositushinta).

Wbox HD2 tekniset ominaisuudet


Takaisin uutisiin